Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mieczysław Bazan Andrzej Andrzej Darek F Marek Murawski łukasz dziemianczyk deniro2 Justyna Kaha Tomasz Iwaniuk (7906 niezalogowanych)
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
na pewno sie znajdziemy a jak nie to w srodku przy konkretnym sklepie i bedzie łatwiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Tlumacz Norweskiego
(tlumacznorweskiego)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
czyli jutro o 12 hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no spotkanko było super i pogoda dopisała dzieki dziewczyny:*:*:* a i dzis trafiła mi w rece ulotka ze w czwartek w Jessheim jest Super torstad w centrum handlowym hihi wiec moze tym razem wieksze zakupki??? hmmm???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Alicja N
(alutka_1986)
Wiking
hej właśnie się tak zastanawiam czy by się nie wybrać na te wieczorne zakupy? jest ktoś chętny?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hej dziewczyny wróciłyscie juz z wakacji z Pl??? my juz w nOrwegii i czekamy na kolejne spotkania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Alicja N
(alutka_1986)
Wiking
Hej my już wróciliśmy i chętnie się spotkamy dajcie znać kiedy macie czas to wyskoczymy na jakąś kawę ja dzisiaj będę w jessheim, także jeśli macie ochotę dajcie znać

Pozdrawiam Ala
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Daria Hołda
(darula064)
Wiking
NO to kiedy spotkanko??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
marta wiechecka
(mwiech)
Wiking
Ja w przyszlym tygodniu nie moge Ale zapraszam do siebie gdybyscie chcialy, mamy spory ogrodek na spacerek ,parze tak seiersmaskiner kawke jak w kawiarni a i ciacho tez Moze byc...a droga pewnie taka sama jak do Jessheim
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no ja mam 50 km do Arnes a do Jessheim tylko 20 ale z przyjemnoscią Marta do Ciebie wpadne??? heh moge zabrac koleżanke jesli moge
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok